Jacky Beerens-Heygele  (’64)

Sinds 15 juni 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer onder de naam MultiMOS.

Jacky Beerens-HeygeleIk ben een zakelijke organisator in hart en nieren. Op een professionele wijze weet ik in elke administratieve en organisatorische omgeving weer orde en overzicht te scheppen. Nieuwe informatie, werkwijzen en software neem ik makkelijk tot me en ik fungeer al snel als dè informatiebron en steun en toeverlaat voor alle betrokken partijen.
Als ik mijn eigen verantwoordelijkheden heb en weet binnen welke marges ik kan opereren voel ik me op mijn best. Ik zal me altijd loyaal en betrokken opstellen. Een dynamische en informele omgeving heeft daarbij mijn voorkeur. Ik werk graag samen met anderen die een zelfde passie voor hun vak of werk hebben. Mijn uitdagingen vind ik in het zelfstandig opereren, werken met deadlines, prioriteiten stellen, ordenen en (re)organiseren van werkzaamheden en procedures.

Mijn motto: ‘Orde schept ruimte voor creativiteit’.

Werkervaring

Bij Interpolis Verzekeringen werkte ik eerst als medewerkster hypotheken en later als HR-assistente. Na 8 jaar stapte ik over naar Adecco en werd intercedente op een project bij Interpolis, mijn vorige werkgever. Ik matchte de vraag naar en het aanbod van uitzendkrachten en was mede verantwoordelijk voor de doorstroom van de Interpolis-medewerkers.

Daarna werkte ik ruim 10 jaar in verschillende functies op het internationale outplacementbureau Lee Hecht Harrison, van managementassistente tot business manager. Mijn verantwoordelijkheden lagen met name op het vlak van financiële rapportage, inkopen van diensten en materialen, personeelsadministratie, sales support en huisstijl (drukwerk en marketingmateriaal) en het opzetten en inrichten van de kantoren en projectlocaties.

Kernwaarden waar ik voor sta

  • Professioneel
  • Betrouwbaar
  • Authentiek
  • Gedreven
  • Flexibel
  • Snel
  • Meedenken
  • Pro-actief
  • Accuraat

Opleidingen en cursussen

HBO Personeel en Arbeid (deeltijd, diploma 2001)
MBO Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid (deeltijd, diploma 1996)

Workshop – OneNote
Workshop – Visueel notuleren
Workshop – Wervend schrijven
Workshop – WordPress websites bouwen
Workshop – Presentatiekracht door Prezi
Workshop – LinkedIn
Workshop – Twitter werkt

Training – Coaching startende ZZP’ers

Cursus – Praktijkdiploma Boekhouden (gestart januari 2019)
Cursus – Excel voor gevorderden
Cursus – Zakelijk corresponderen

Nevenactiviteiten

Naast de activiteiten voor mijn bedrijf onderhoud ik met veel plezier een breed sociaal en zakelijk netwerk.

Sinds 2015 maak ik onderdeel uit van een netwerkclub van virtueel assistentes uit Eindhoven en omgeving: de Ondernemende Rechterhanden. Wij ondersteunen elkaar bij vakinhoudelijke vragen, delen onze kennis, sparren met elkaar, vervangen elkaar indien nodig en volgen samen workshops en opleidingen om onszelf steeds verder te professionaliseren.

Van 2014 tot 2016 was ik als coach actief in het project ‘Van A t/m ZZP!‘ van de Provincie Noord-Brabant en de (Brabantse) vakbonden. Als ervaren ZZP-er coachte ik startende ZZP-ers, gedurende 9 tot 12 maanden.

Van 2011 tot 2014 was ik met heel mijn hart en veel enthousiasme actief als vrijwilligster, sponsor en bestuurslid bij Stichting MaraThOON.

Daarnaast ben ik jaarlijks verkeersregelaar bij activiteiten voor geestelijk beperkten, onder andere tijdens Truckersday Stiphout en bij het bezoek aan het Kasteel van Sinterklaas in Helmond.

Hobby’s

Ik ben echt helemaal gek van muziek, maar bespeel geen instrument en kan niet zingen. Wel ben ik een fervent bezoekster van concerten en muziekevenementen.

Ik vind het ook heerlijk om bij mijn man achter op de motor te stappen en een eind te gaan rijden of om gezellig aan tafel met vrienden te eten, drinken en het bordspel Carcassonne te spelen.