Vaak werk ik voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Bij de ene klant is het een afgebakende klus of een project, bij een andere klant is het een afgesproken aantal uren per week/maand gedurende een langere periode.

 

Trivalent

MultiMOS is voor Trivalent, mijn eigen onderneming, al enkele jaren een gewaardeerde rechterhand op het gebied van managementondersteuning. Met name de diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden die aan MultiMOS uitbesteed kunnen worden, maken het aantrekkelijk samen te werken. Of het nu gaat om administratie, organisatie of financiën, op elk gebied heeft MultiMOS deskundigheid en ervaring. Daarbij levert MultiMOS kwalitatief erg goed werk af, zijn opdrachten snel en in ieder geval binnen de afgesproken termijn klaar en wordt er regelmatig net iets meer geleverd dan gevraagd. Tel daarbij op dat wij ook in MultiMOS een deskundige sparringspartner vinden en je hebt hier een dienstverlener met een gouden randje!

(Myriam de Roo, Eigenaar, www.trivalent.org)

Senter

1. Zat net te denken dat ik om meerdere redenen heel blij ben dat ik met je samenwerk. Vanochtend was zo’n moment en nu na die doorverwijzing ook weer. Jouw doorverwijzingen zijn van hoog niveau.

2. Jacky was een collega van me bij Lee Hecht Harrison. We hebben vele jaren fijn samengewerkt. Jacky neemt verantwoordelijkheid voor de zaken die ze op zich heeft genomen. Ze werkt snel, secuur en gestructureerd. Gezien mijn positieve ervaringen werk ik ook nu weer naar tevredenheid samen met haar.

(Peter van Eijndhoven, Directeur, www.senter.eu)

Bureau Boosten

Sinds MultiMOS/Jacky mijn facturatie verzorgt is de financiële administratie niet langer meer het sluitstuk na werktijd of in het weekend. De facturen gaan nu maandelijks de deur uit en ik heb steeds recente informatie over de omzet. Wat het werken met Jacky zo prettig maakt is haar pro-activiteit, klantgerichtheid, en coöperatieve werkinstelling. Ze denkt met me mee, komt met professionele verbeteringsvoorstellen, is slagvaardig en nauwgezet in het leveren van constante kwaliteit. Ik kan op haar bouwen en vertrouwen.

(Karien Boosten, Eigenaar, www.bureauboosten.nl)

Logo-Augustinianum

MultiMOS heeft een complexe afdeling met veel verschillende administratieve en balieprocessen in kaart gebracht. Na een scherpe analyse liggen er heldere conclusies hoe we als organisatie deze processen kunnen vereenvoudigen, verbeteren of anders kunnen structureren. Daarmee heeft MultiMOS in de vorm van Jacky ons, op een heel tactische wijze, een spiegel voorgehouden. MultiMOS is daarmee een uitstekende partner om een verbetertraject rondom administratieve processen te doorlopen. Mochten er zich in de toekomst meer van deze zaken voordoen dan zal ik zeker weer MultiMOS inschakelen.

(Aaron Kerkhof, teamleider administratie, www.augustinianum.nl)

Logo-LHH

Jacky heeft LHH in 2014 ondersteund bij de planning en administratie van diverse outplacementprojecten. Vanuit LHH hebben we vaker met Jacky samengewerkt, dus toen we iemand zochten die ons kon ondersteunen, was de keuze snel gemaakt. Jacky kan zich snel andere administratiesystemen en processen eigen maken. Ze reageert snel, denkt mee en komt afspraken na.
Het is heel fijn samenwerken met iemand die je kan ‘ontzorgen’, en dat is wat Jacky doet.

(Mariëlle Kouters, Manager Operations / Master Coach, www.lhh.nl)

1. Gedurende een drietal maanden heb ik intensief met Jacky samengewerkt aan de lancering van ons intranet voor kandidaten (CRN). In dit project heeft Jacky teksten geredigeerd en geschreven, aanvullende informatie gezocht en ook de website getest op functionaliteit. Opvallend hierbij is dat Jacky in zo’n complex project altijd het overzicht houdt, positief blijft en deadlines weet te halen. Daarnaast heb ik met enorm veel plezier met haar samengewerkt. Ik heb gemerkt dat ik echt op Jacky kan vertrouwen. Ze houdt zich aan de planning, levert hoge kwaliteit en is daarnaast gewoon een heel fijn mens. We hebben bergen werk verzet, ook veel gelachen én een geweldig resultaat neergezet! Onze samenwerking is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
2. Jacky heeft ons opnieuw geweldig geholpen met het redigeren van vertaalde tekst voor onze kandidatenwebsite. Gedurende het totale project houdt ze overzicht, blijft ze communiceren over de voortgang, voert ze wijzigingen consistent door en laat ze zien dat ze ‘onze taal’ spreekt en begrijpt. Dit project had een uitermate strakke, bijna onmogelijke, tijdsplanning en het is Jacky gelukt om het werk zelfs voor de afgesproken deadline af te krijgen. Zowel in kwaliteit als in planning levert Jacky uitmuntend werk en het is een feest om met haar samen te werken.
3. Jacky heeft ons ondersteund bij verschillende projecten namelijk: het verzamelen en corrigeren van de persoonsprofielen voor onze consultantgids en het redigeren van uit het Engels vertaalde tekst voor een nieuw programma. Bij beide projecten valt op dat Jacky zeer nauwkeurig en consciëntieus werkt. Er ontgaat haar geen detail en ze weet goed overzicht te houden. Jacky is taalkundig zeer sterk en zorgt ervoor dat tekst makkelijk leesbaar is en dat bepaalde termen consistent worden gebruikt. Verder is het bijzonder prettig samenwerken met Jacky. Ze koppelt snel terug, geeft duidelijk aan wat de status is van het project en wat ze nog nodig heeft om de deadline te halen. Zonder Jacky was het niet mogelijk geweest om deze projecten in zo korte tijd gerealiseerd te krijgen!
4. Jacky heeft ons geholpen met het redigeren van de (vertaalde) materialen voor onze nieuwe redeployment portal. Zoals altijd hebben dit soort projecten een strakke deadline en het is Jacky opnieuw gelukt haar bijdrage voor de deadline af te krijgen. Dit maakt zelfs een vervroegde lancering van de voor ons zo belangrijke portal mogelijk! Tijdens het project houdt ze me goed op de hoogte van de voortgang en overlegt ze meteen als ze twijfelt over de vertaling van een bepaald begrip. Al brainstormend per sms kwamen we dan tot het juiste woord of begrip. Samenwerken met Jacky geeft me rust; de kwaliteit die ze levert is uitstekend, ik kan op haar vertrouwen en ‘loslaten’.

(Thirza Koster, Director of Professional Services, www.lhh.nl)

Professioneel inzicht, kwalitatief overzicht.

(Jolanda van Lente, Business Manager, www.lhh.nl)

logo-menszaken

Jacky heeft me erg goed geholpen met het in orde maken van al mijn trainingsmateriaal. Alles is passend gemaakt op onze huisstijl en staat er nu in correct Nederlands. Nu kan ik weer gaan doen waar ik goed in ben 🙂

(Harmke Peeters, Eigenaar, www.menszaken.nl)

Jacky laat zich kenmerken als een rustige persoonlijkheid, die enorm gericht is op gedegen (kantoor)ondersteuning. Haar werkwijze laat zich omschrijven als degelijk, snel, accuraat en zorgvuldig. Zij schept veel plezier in het zich eigen maken van financiële en administratieve systemen. Bewerken van websites en inzetten van huisstijl? Alles is in no time keurig verzorgd. Werken met Jacky als professional is een feest!

(Karin Nowee, Coach en trainer, www.menszaken.nl)

kasteleijnvanzwet

Niet voor niets beveel ik jou van harte aan bij mijn klanten die weinig tijd hebben om hun administratie te voeren en/of netjes aan te leveren.

De werkzaamheden die jij op dit moment reeds uitvoert voor onze gezamenlijke klanten zijn:
Facturatie / Debiteurenbeheer / Crediteurenbeheer / Projectadministratie
Via de spaarrekening tref je zeer nauwkeurig reserveringen voor de btw / VPB en crediteuren waardoor er nooit liquiditeitsproblemen zijn.
Je verzorgt voor deze klanten zelfs de betalingen omdat ze jou volledig vertrouwen.
Ik heb de afgelopen 3 jaar nog nooit een negatief woord over jouw werkzaamheden terug gehoord. Je werkt zeer gedegen en houdt deadlines in de gaten. Waar nodig trek je aan de bel om de deadlines toch voor elkaar te krijgen. Je bent zeer leergierig. Binnen no time leverde je de administratie precies op de wijze aan zoals ik gevraagd had en er ontbreekt nooit een specificatie.
Bij een klant heb je ook de projectadministratie opgezet. Met een paar tips wist je precies wat de bedoeling was en dit is uitgegroeid tot een belangrijk stuurelement voor deze ondernemer.

Ik weet dat je zelf ook administraties voert in SnelStart voor klanten. Mocht ik ooit handen tekort komen dan zal ik zeker aan jou denken voor mijn eigen kantoor! Want iemand die verstand heeft van boekhouden kan in ieder boekhoudpakket vooruit.

(Miranda Kasteleijn-van Zwet, Eigenaar, Accountantskantoor Kasteleijn-van Zwet)

Maer TexxT

Het is een plezier om met Jacky samen te werken. Ze is vriendelijk, flexibel en ze denkt in oplossingen. Ook verdiept ze zich in de nieuwste technische snufjes, waardoor je als bedrijf via nieuwe tools sneller en efficiënter kan werken. Jacky verzorgt periodiek onze nieuwsbrief Punt. via MailChimp. Verder ondersteunt ze Maer TexxT op administratief vlak en bij de inzet van sociale media. En dit naar volle tevredenheid.

(Maud van Gennip, Eigenaar, www.maertexxt.nl)

GemeenteTilburg

Jacky was in de periode 2010-2012 als projectassistente betrokken bij Tilburg Perspectief!: organisator en uitvoerder van crisismaatregelen in opdracht van de Gemeente Tilburg, gericht op drastische vermindering van het aantal (potentiële) uitkeringsgerechtigden (WIJ/WWB). Ondanks de zeer korte voorbereidingstijd heeft zij op een voortreffelijke wijze de rol van kwartiermaker vervuld (huisvesting, inrichting, ontwikkeling trainingsmateriaal, communicatie, in- en externe processen) en kwamen met name haar organisatorische, coördinerende, improvisatie-, inventieve en planmatige talenten uitstekend van pas. Sinds de feitelijke start was Jacky mede verantwoordelijk voor het volledige aanmeldproces, de rapportages, managementondersteuning, backoffice/frontoffice. Een loyale en deskundige collega die onthoudt wat anderen vergeten en een waardevolle professional bij de snelle start en het beheer van een projectorganisatie.

(John van den Berg, Projectmanager, www.tilburg.nl)

Logo-RiffAdvies

Jacky heeft voor mij schema’s, modellen en grafieken bewerkt en daar bijzonder mooie Powerpoint dia’s van gemaakt. Het werk was steeds snel klaar en taalkundig (ook in het Engels) uitstekend.

(Gerard de Gier, Eigenaar, www.riffadvies.com)

logo-ilselucassen

Jacky Heygele, MultiMOS, heeft voor mij een mooie powerpointpresentatie gemaakt. Ideaal; ik als creatief brein en Jacky om het geheel mooi en toonbaar te maken voor de presentatie. Jacky werkt zeer professioneel, snel en denkt aan layout. Na een eerste kennismaking ga ik nu zeker vaker gebruik maken van de diensten van Jacky, MultiMOS.

(Ilse Lucassen, Eigenaar, www.ilselucassen.nl)

Logo-Winst&Waarden

De contactgegevens van een relatie zoeken is voor mij nu zo gepiept sinds MultiMOS, in de persoon van Jacky Heygele, mijn meer dan 400 contactpersonen heeft ingevoerd in Outlook. Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldige wijze waarop dat is aangepakt. Jacky heeft hierbij mijn verwachtingen overtroffen. Haar flexibiliteit, zorgvuldigheid en kwaliteit bieden zeker aanleiding voor samenwerking in de toekomst.

(Erica van Engel, Eigenaar, www.winstenwaarden.nl)